Våra köpvillkor

Alla priser och belopp är inklusive moms. Priserna kan variera mellan webbutik och fysisk butik. Vi reserverar oss för prisändringar, eventuella faktafel samt för slutförsäljning av lagervaror.

Beställning

Först när beställningen blivit bekräftad via e-post är den genomförd. Orderbekräftelsen genereras per automatik och utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. prisangivelser och leveranstid förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

 

Betalning

Vi erbjuder i dagsläget betalning med konto-/kreditkort från Visa eller MasterCard eller via Klarna. I samband med din beställning förmedlas betalningen av Klarna med säker SSL-kryptering enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan ej läsas av någon annan än din bank. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning.

Upphämtning och fraktalternativ

Stora delar av vårt sortiment går att köpa på solhaga.se och att hämta här på Solhaga i Kristianstad. En del av sortimentet skickas som hemleverans i södra Sverige och en del mindre produkter kan vi också skicka som paket till utlämningsställe i hela Sverige. Det framgår på varje produkt vad det har för fraktmöjligheter. Fraktpriset räknas automatiskt ut när du har fyllt i dina Klarna-uppgifter (innan betalning) och baseras på din kundvagns sammanlagda vikt och volym. Hemleverans sker med Budettan, brev skickas med PostNord och paket med DHL Servicepoint.

Click & Collect

Om du väljer "Click & Collect" i kassan och lägger din beställning, packar vi ihop dina varor åt dig.

När beställningen finns att hämta skickas ett "Leveransbesked" till din e-post. Ta med legitimation vid upphämtning och kör till "Varuutlämning". Kan du inte själv hämta beställningen så behöver du informera oss via kundservice@solhaga.se vem som ska hämta. Budet visar sin egen legitimation samt en bild på legitimation tillhörande den som står på ordern.

Dina varor måste hämtas inom 10 dagar från att du fått leveransbeskedet. Efter det garanteras inte att varorna finns kvar i sortimentet. Återbetalning sker efter det mot en administrationsavgift på 500 SEK + Klarnas transaktionsavgift.

Hemleverans

Vissa delar av vårt sortiment finns tillgängligt att beställa med hemleverans i södra Sverige. Om produkten skickas eller ej ser man inne på produkten. När du fyllt i dina Klarnauppgifter, innan beställningen färdigställs, får du besked om det finns möjlighet att leverera till ditt postnummer och vad leveransen kommer att kosta. Våra hemleveranser sker med Budettan och de aviserar via telefon dagen innan leveransen.

Paketombud

Mindre paket som väger under 20 kg, skickas till närmaste utlämningsställe.
Avisering sker i första hand via SMS och annars per e-post.

 

Frågor & svar