Familjeföretaget med gröna fingrar

Här odlar familjen Åkesson kvalitetsvaror efter era önskemål och säsong. Sedan ett drygt decennium tillbaka kan vi även stolta visa upp våra egendesignade produkter till uteplatsen i form av möbler, krukor, grillar m.m.

Alla produkter tas fram med omsorg och är av bästa kvalitet och det vi inte producerar själva handplockas in från duktiga och erfarna leverantörer. Vi väljer och rekommenderar i första hand närproducerade och miljövänliga alternativ. I övrigt ska sortimentet spegla våra kunders önskemål och säljas med personlig och professionell service.

Under 80 år har Solhaga utvecklats till det vi är idag – ett gardencenter utöver det vanliga.

 

Plantskola

Plantskolan är öppen mellan mars och oktober, beroende på väderleken. Här finns ett välfyllt sortiment av allt som hör plantskolor till, men vi lägger även stor vikt vid att leta utanför standardsortimentet för att kunna erbjuda ovanligheter till er som söker efter det. Växtsortimentet varierar givetvis under säsongen och efterfrågan.

Showroom

Vårt sortiment av möbler, grillar, terrassvärmare och annan design för trädgården utvecklas hela tiden. Vi designar dem själva för att nå bästa kvalitet och för att kunna erbjuda er modeller som inte finns någon annanstans. Ni kunder är vår inspirationskälla och vi tar tacksamt emot alla de tips och idéer som ni ger oss. Till våren presenteras såklart mängder av nyheter, men också gamla favoriter såklart. Provsitt, provligg och inspireras bland växter, utekrukor, vattenstenar och annan trädgårdskonst.