Parasoll & solskydd

En sval plats i skuggan

Det händer inte varje år men när sommaren blir solig och varm är det skönt med ett bra solskydd hemma. Skapa en härligt skuggig oas med hjälp av något av våra många trevliga solskydd för såväl den lilla balkongen, den stora uteserveringen som för er uteplats.

Parasoll

Ett parasoll - smidigast av alla solskydd! Det finns i alla möjliga storlekar, kulörter och utföranden. Att ta med till stranden eller sätta upp vid utemöblerna på uteplatsen. Ett parasoll håller såklart för nättare skurar men vill man få det tätare behöver det impregneras. Vi har även segeldukar och rejäla terrassmarkiser som skyddar mot sol och väta.

Parasollfötter

Till alla parasoll behövs en parasollfot. Vi har ett stort utval av modeller med olika form, färg och tyngd. Storleken behöver variera med parasollet för att det skall stå stabilt, ju större desto tyngre behöver foten vara. Till våra större parasollmodeller ingår det fot.

Paviljonger, solsegel & terrassmarkiser

Ibland kräver platsen eller tillfället lite större solskydd än ett parasoll. Hos oss hittar du även härliga sol, vind och väderskydd i form av paviljonger, solsegel och terrassmarkiser i olika format och storlekar. Under sommarsäsongen finns de att se i vår utställning.