Nu har vi fyllt upp vårt showroom med 2019:s fina kollektion

Nyheterna är här!

Nu finns det möjlighet att kombinera din egen lounge-grupp precis som du vill ha den.

Möbler & möbeltillbehör

Sköna möbler, inne och ute

I snart 15 år har vi producerat utemöbler med hög komfort, snygg design och bra kvalitet till bra pris.

Varje år presenterar vi nya härliga modeller och våra storsäljare förnyas med trevliga detaljer. Grunden till en bra möbel är en stomme av bästa kvalitet. Vi lägger ner mycket omsorg på val av material just för att säkra denna höga kvalitet och komfort som vi sen utformar designen efter.

Vi har dessutom nöjet att kunna erbjuda ett bra kompletterande sortiment från den erfarna möbelleverantören Brafab.

Vår egen konstruktion

Alla våra möbler håller en mycket hög kvalitet och såklart ingår alltid dynorna i priset på soffgrupperna. Dynorna är tillverkade av möbelskum av mycket bra kvalitet som gör att du gärna sitter kvar länge. Materialet är mycket lätt att sköta och behöver endast rengöras och skyddas från vinterväderlek. Dess lätta vikt gör att det är mycket lätt att möblera om för olika tillfällen.

Bygg din egen lounchgrupp

Med vår egen kollektion Gullflocka har du möjlighet att mixa och matcha möbeldelar som är skräddarsydda för er uteplats. Möblerna har givetvis en rejäl stomme av aluminium och tålig konstrotting som är nästintill underhållsfri. Vi har konstruerat den med en bekväm lutning i ryggen och med 10 cm tjocka dynor med hållbart möbelskum och tålig polyester.

Brett sortiment

Vi har förutom vår egen kollektion också nöjet att erbjuda ett härligt komplement av möbler från den etablerade leverantören Brafab. Varje år lämnar vi också plats för annorlunda axplock från helt okända designers, vilket ger oss en enorm bredd.