Redskap

Vi underlättar trädgårdsarbetet

Ibland kan det behövas lite extra hjälpmedel i trädgården. Något som förenklar, eller som möjliggör. Det är inte helt ovanligt att det bland alla redskap och tillbehör gömmer sig sådant du inte ens visste fanns, men som när du väl fått fatt i det knappt kan vara utan. Vi har handplockat våra redskapsleverantörer och kan erbjuda kvalitet och prisvärdhet i kombination med bra funktion. Se vad webbutiken har att erbjuda.

Bjärnum Redskapsfabrik

Roligt att ha produkter från en leverantör som Bjärnum redskapsfabrik sortimentet. Med mer än ett sekels erfarenhet och tillverkning här i Skåne så är de ett självklart val bland våra redskapsleverantörer. Produkter av högsta kvalitet och i vacker avskalad nordisk design. Självfallet finns storsäljarspaden SJ80 i vårt sortiment.

Multi-star

Multistar - välj bara passande redskap och applicera på skaftet. Det går på ett litet "klick". Fiffigt, klimatsmart och tar trevligt lite plats i redskapsboden. Kantskär, kratta, skarpa, hacka, vertikalskär, skörda och beskär. Allt med samma skaft. Trevligt är dessutom att man kan välja skaft i olika längder.