Krukor

Krukor från golv till tak

Med nya krukor förnyar du enkelt stilen i rummet eller i trädgården och med olika typer av planteringskärl kan du i princip odla var som helst. På väggen, från taket, på räcket, stupröret, planket och såklart även på marken. Frosttåliga, självbevattnande och ytsmarta krukmodeller är väldigt populära. På Solhaga erbjuder vi ett brett sortiment av krukmodeller i olika prisklasser och olika stilar. Välkommen in i webbutiken och se ett litet urval.

Sandstenskrukor

Sandstenskrukan är tillverkad av glasfiber, returplast och sten. Finns i grått, svart och vitt. Fördelarna förutom att den är vacker är att den är väldigt lätt och vädertålig samt finns i mängder av former och storlekar. Handla här.

Inomhuskrukor

Krukor i långa rader och i höga hyllor har vi. I olika stilar, prisklasser och färger, för alla hem och växttyper. Förnya rummet med fantastiska former. Vi fyller på året runt med roliga nyheter. Till webbutiken.

Självbevattningskrukor

Våra självbevattningskrukor är tillverkade av högblankt, tåligt kompositplast. De finns i flera olika färger och former och kan användas såväl ute som inne. Växten dricker sitt vatten underifrån, precis som i naturen och får i sig precis så mycket de behöver. Beställ krukorna här.